Header image
header image 2

 

Zorg vanuit het hart

mail: info@zorgburo-polman.nl

Voor wie is ons buro bedoeld?

Ons zorgburo heeft zich met name gespecialiseerd in zorgverlening aan ouderen die zolang mogelijk in hun eigen huis en omgeving willen blijven, ondanks hun beperking, een scheiding van partner willen voorkomen of juist uw partner of kinderen willen ontlasten, maar daarnaast toch zelf kunnen en mogen bepalen wie, wat, wanneer er de juiste zorg, begeleiding en/of verpleging verkregen wordt.

Daarnaast zijn wij er voor mensen die aanvullende zorg nodig hebben, vóór of ná een ziekenhuis opname, denk hierbij bijvoorbeeld aan wondverzorging, verzorgen van peg sonde, verzorging van catheter, controles van bloedsuikers, injecteren, medicatie toedienen, ogen druppelen, steunkousen, hulpmiddelen etc.

Persoonlijke begeleiding. Een stukje betrokkenheid, een praatje, vereenzaming voorkomen, een luisterend oor, hulp bij boodschappen doen of vervoer naar kinderen, familie, huisarts, specialist, een uitje, een wandeling, hobby o.i.d.

Stervensbegeleiding. Vanuit ervaring weet ons buro hoe belangrijk het is dat iemand na een kort of lang ziekbed eveneens de mogelijkheid heeft om in zijn of haar eigen omgeving te mogen en kunnen sterven. De betrokken medewerkers van ons Zorgburo zullen u zeer professioneel en deskundig hierin begeleiden, tevens een aanspreekpunt zijn voor uw directe naasten.

Uiteraard kunnen wij naast zorg en verpleging leveren aan ouderen, ook uw zorgverlener zijn als het gaat om zorg of ondersteuning te verlenen aan bijvoorbeeld voor u als ouder/verzorger van zieke cq gehandicapte kind(eren). Ook hierbij kunnen wij een beroep doen op een team van gekwalificeerde mensen met uiteenlopende vak gebieden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ons zorgburo staat garant voor:

Deskundigheid / Professionaliteit

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Aandacht / Warmte

 

Kortom: Zorg Vanuit Het Hart

 

 

 

   
   
Zorgburo Polman © 2010 - 2020